Навчальна програма проводиться за сприяння міського голови Сергія Моргунова та Вінницької міської ради
Business People CLub
Надія Лисецька Президент Business People Club
"Школа гостинності – унікальний проєкт для Вінниччини, який спрямований на розвиток сфери HoReCa. Навчальний курс допоможе удосконалити та розвивати свій бізнес вже існуючим рестораторам та створювати креативні, атмосферні заклади, які стануть відомими на всю Україну"
співвласник True Burger Bar та Hendrick's bar, понад 20 років досвіду у ресторанному бізнесі, тренер-консультант у сфері HoReCa, розробник підручників для співробітників ресторанів, автор і розробник консалтингових проектів по стандартизації у ресторанному бізнесі, м.Київ
експерт з продажу і сервісу, сертифікований бізнес тренер, сертифікований коуч (ICF), 27-річний досвід роботи в продажах послуг, досвід створення і впровадження стандартів - 10 років, м.Київ
власниця і директорка Консалтингової групи Red Berry: робота та кар'єра м. Львів 10+ років в HR (HRD та HR-менторка), сертифікована бізнес-тренерка в сегменті рекрутменту, розвитку та навчанні працівників, має 6+ років ведення власного бізнесу, авторка публікацій і статей в авторитетних виданнях на теми: підбір, навчання, адаптація, мотивація, розвиток та навчання персоналу, спікерка на фестивалях та конференціях
директор з розвитку та міжнародної співпраці асоціації кулінарів ЗАХІДНА ШЕФ ГРУПА, засновник та член правління Українського кулінарного союзу, засновник гастрономічного проекту 13 шефів, почесний член асоціацій кухарів Сербії, Чорногорії, Хорватії, Казахстану, Master chef Швейцарської школи гостинності, суддя міжнародних змагань, амбасадор SKMER Хорватія, менеджер міжнародної консалтингової компанії DK-Team. м.Львів
Анна Каткова
посилання на профіль cпіввласниця і керуючий партнер True Burger Bar і Hendrick's Bar
спеціалістка Майстерні онлайн бізнесу "inTEG", SMM manager, візуал-стратег, має 10 років досвіду в хендмейд і web-дизайн, проводить повний аудит профілю вашого онлайн бізнесу в Instagram, має індивідуальний стиль просування. У роботі знаходить можливості, які ви втрачаєте.
експерт з питань захисту бізнесу та інвестицій, корпоративного та господарського права, керівник юридичного департаменту великого аграрно-промислового холдингу "Кряж", засновник та керуючий партнер юридичної фірми "MTA партнери", 16 років в юриспруденції, старший викладач кафедри цивільного права та процесу юридичного факультету Донецького університету ім.Василя Стуса, спецкурс "Захист суб'єктів підприємницької діяльності".
Марія Янчик
експертка з якості та безпечності харчових продуктів (експертка на телеканалах Інтер, Україна 24), кандидатка технічних наук, доцентка кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ.
smm-менеджерка, контент-менеджерка, копірайтерка, в минулому — журналістка, має досвід роботи у різних нішах: медицина, ресторанний бізнес, медіа, агро, фешн, освіта, нерухомість, працювала переважно з локальним малим та середнім бізнесом. У роботі з клієнтами завжди поєднує знання з різних сфер діяльності та виходить за межі класичного поняття smm.
отримає глибинні знання та досвід щодо сучасних тенденцій розвитку та методів роботи у готельно-ресторанному бізнесі
2
СТРАТЕГІЯ
дізнається особливості розробки і впровадження маркетингових стратегії у сфері HoReCa
3
КВАЛІФІКАЦІЯ
підвищить рівень особистої кваліфікації
4
КОНТРОЛЬ
вивчить сучасні методи контролю за діяльністю ресторанів, готелів, види обліку та звітності
5
БІЗНЕС-ПРОЦЕСИ
навчиться більш глибокому розумінню бізнес-процесів та вдосконалить знання про системи контролю якості
6
ЗНАЙОМСТВА
розширить коло корисних бізнес-знайомств, матиме можливість знайти бізнес-партнерів, постачальників
МИ ПРОФЕСІОНАЛИ СВОЄЇ СПРАВИ
Третій рік поспіль проводимо багатомодульний тренінг "Школа Гостинності" - в рамках заходу власник та керівник ресторанів, готелів приймають досвід провідних українських спеціалістів сфери гостинності.
З нашою допомогою діючі заклади стають більш успішними.
4 роки проводимо Бізнес форум HoReCa.ReStart – захід, на якому експерти ресторанної галузі розповідають свої фірмові секрети, діляться досвідом, розбирають ряд кейсів і дають відповіді на питання.
Ми організатори наймасштабніших подій для бізнесу регіону.