Новини ЖВБ

Майстер-клас з виготовлення суші від шефів “Батискаф 2.0”


Цікаво, насичено, інформативно! А головне - смачно та корисно - все це було на сьогоднішньому Майстер-клас з виготовлення суші від шефів “Батискаф 2.0”


Японські страви - це неповторний смак, краса і естетика, а також незаперечна користь в одному флаконі. Рис, свіжі інгредієнти і морепродукти безцінні для здоров'я і фігури.


Під час майстер-класу усі отримали дійсно цікаву інформацію про суші та дізналися різні фішки в приготуванні.


Невдовзі кожна учасниця мала нагоду під керівництвом найкращих шефів приготувати різні види суші власноруч.


Шеф-повар Віктор Палевський та су-шеф - Сергій Ревега - професіонали, які обожнюють свою справу. Сьогодні вони все детально пояснили і навчили створювати кулінарні шедеври.


Результат перевершив очікування, тепер усі запевнюють, що зможуть створити ідеальні роли і в себе дома та дивувати своїх рідних. На завершення майстер-класу відбулась дегустація приготованих страв.


Відзначимо також персонал, який був надзвичайно привітний, а атмосфера закладу автентична та приємна.

Щиро дякуємо Батискаф 2.0 ресторан середземноморської кухні в комплексі Рівер Сіті

за партнерство та можливість відчути себе справжнім сушистом.

#СтворюйНадихайЗростай

#ЖінкивБізнесі

Надія Лисецька