Гарячий старт від Пан Топкин та Мар'яна Литвинчук
Перший візит на підприємство зробили сьогодні коліжанки із жіночої бізнес-асоціаціі Women in Business до Центру камінів та печей Pan Topkin
Це було неймовірно! Суцільний розрив шаблонів. Але все по-порядку.
Власниця - тендітна леді, котра професійно, із запалом розповіла про тонкощі камінів, грилів, топок... І про те, де їх краще розмістити та чим розпалювати.
Учасницям розкрили секрети:
- як примудритися посмажити шашлики на балконі
- їжа в тандирі - дієтична. Вона не збирає на собі продуктів горіння і тому підходить для найвибагливіших прихильників правильного харчування. Кажуть, що хто спробував хоча б раз їжу з тандира не повернеться до мангалу. Перевіряли?
- копченості смакують значно яскравіше, коли їх готують на дерев'яних друзках від бочок, в яких зберігалося віскі
А про десерти на мангалі у Pan Topkin не просто розповіли, а і продемонстрували процес приготування, і пригостили гостей, після того як всі насолодилися традиційними м'ясом та овочами.
Яскравим завершенням візиту стало нагородження амбасадорки Жінки в Бізнесі Українська Платформа Women in Business, Мар'яни Литвинчук сертифікатом визнання та якості, який урочисто вручила виконавча директорка Платформи Марина Окаєвич.
Як гадаєте, куди наступний маємо візит?