Сьогодні членкині Жінки в Бізнесі Українська Платформа Women in Business з традиційним #CompanyVisit відвідали ферму - Равликова Долина
Валентина Клецко - підприємниця, засновниця сімейної равликової ферми гостинно прийняла учасниць та розповіла про унікальність своїх маленьких скарбів.
Сьогодні ми дізналися, що у равликів унікальне дієтичне м’ясо, в якому міститься лише білок (70%), вітаміни, залізо і кальцій. Воно налагоджує роботу шлунково-кишкового тракту, покращує потенцію.
Страви із равликів корисні як літнім людям, вагітним, так і дітям. Мода на нього прийшла до нас з Франції, Італії та Греції. Там їх часто їдять на вечерю із білим вином.
Розповідаючи про все це, Валентина Клецко з легкістю поринула усіх в світ смаків французської кухні: професійно, цікаво, смачно.
Цікаві факти:
Після цікавої оглядової екскурсії учасниці мали змогу скуштувати неймовірно цінний делікатес.
Але перед цим, ми ще дізналися, що Валентина Клецко не лише майстриня в бізнесі – а ще й відмінний кухар (це можемо стверджувати і з власного досвіду!). Вона готує равликів за усіма технологіями і стандартами, додаючи спеціальні соуси та різні види сирів, прянощів та зелені.
Гратен, запечені равлики, маринований равлик зі спеціями, бутерброди із равликовою ікрою, яку, до речі, за її властивості, називають білим золотом, – настільки спокушають своїм ароматним запахом і смаком, що за вуха відтягнути важко і тих, хто на початку не має бажання та боїться куштувати, а приходить лише на екскурсію.
Щиро дякуємо пані Валентині за можливість побачити на власні очі масштаби бізнесу зсередини.
Також нагадуємо, що 2 вересня, усі бажаючи можуть долучитися заходу Вино & Делікатеси і також спробувати безліч делікатесів, в тому числі равликів -