|
5 серпня 2021
10:00 офлайн
11:00 онлайн
Бізнес форум
Вінниця
Ресторан Mont Blanc
HoReCa.ReStart – майданчик, який щорічно об'єднує понад 150 рестораторів та готельєрів міста Вінниці та сусідніх регіонів
HoReCa.ReStart – майданчик, який щорічно об'єднує понад 150 рестораторів та готельєрів міста Вінниці та сусідніх регіонів
|
Для кого цей захід?
  • Власників бізнесу
  • Управляючих, працівників
  • Майбутніх рестораторів
  • Інвесторів


ОРГАНІЗАТОР

Захід організований Business People Club в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
ОРГАНІЗАТОР

Захід організований Business People Club в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
Надія Лисецька
організаторка бізнес форуму HoReCa.ReStart, президентка Вінницького Клубу Ділових Людей, керівниця Центру інформаційної підтримки бізнесу м.Вінниці, директорка ТОВ «АмеліАрт Україна», засновниця Української Платформи «Women in Business»
«Провідні експерти, успішні ресторатори та готельєри. Влучно про бізнес та реальні технології, які працюють, збільшують прибуток та роблять заклади впізнаваними»
НАШІ СПІКЕРИ
Ви почуєте інформацію від ТОП-спікерів з усієї України, серед яких:
  • Координаторка Програми "Fit for Partnership with Germany" в Україні, м.Київ
  • Ідейна натхненниця "Коцюбинський 220", засновниця та керівниця ГО «Клуб подільської кухні», дослідниця подільської кухні, гастро-блогерка. м.Вінниця
  • Ресторатор, засновник мережі закладів харчування «Самогонна Ресторація», власник Фамільної сироварні та масарні в Тернополі, автор патентів на печі для випікання піци, співвласник пі церії «Фламінго», засновник музейної ресторації «Старий млин» ,засновник «Клубу Галицької кухні» та Тернопільської гільдії рестораторів. м.Тернопіль
  • Ресторатор мережі кежуал-ресторанів і кав'ярень ("The Faсtory", "Лезгинка", "Батискаф", "АССА", "Red Zeppelin", "Чорна кішка – білий кіт", крафтової десертної майстерні "Мус-Мус"), власник доставки "Довезунчик", м.Вінниця
  • PR-директор холдингу емоцій «!FEST», працює одночасно з проектами ресторанного бізнесу, девелопменту, туризму, рітейлу та мануфактури, організовує івенти від пивної індустрії і до освітніх подій. м.Львів
  • Член асоціації рестораторів України, засновник Ресторації сучасної української кухні «Нова Провінція», засновник Бару європейської кухні та крафтового пива «Карабас», активний учасник кращих конгресів ресторанної справи InRestSummerFest'2017-21, ІnRestWinterFest'2018-21, співзасновник та референт по налаштуваню бізнес-процесів у Центрі Медичної косметології, м. Вінниця
  • Власниця Ресторації Шпігеля, засновниця проєкту "Кулінарна майстерня", ідейний генератор «Діоскурі», керуюча готелем «Південна брама» м. Хмельницький
  • Ресторатор,експерт в сфері HoReCa, засновник і керівник ГО «Вінницька асоціація гостинності ХлібСіль»; співзасновник проекта «Гастрогід Вінничини», амбасадорка « Вінницького стандарту гостинності»; ментор бізнес спільноти «Board м. Вінниця
  • Директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради. м. Вінниця
  • Директор з розвитку та міжнародної співпраці асоціації кулінарів Західна шеф-група (WEST CHEF GROUP), засновник гастрономічного проекту 13Шефів. м.Львів
  • Власниця і директорка Консалтингової групи Red Berry, HR, авторка та бізнес-тренерка в сегменті рекрутменту, розвитку та навчання працівників, м.Львів
  • Співвласник однієї з найбільших в Україні франчайзингових компаній "Франч", автор книги «Как создать Франшизу и захватить мир» і YouTube-каналу FranchTV, м.Київ
Програма
Четвер, 5 серпня
10:00 – 11:00
Реєстрація учасників
11.00-11.05
Вітальне слово
Андрій Очеретний
11:05 – 11:15
"Можливості Програми "Fit for Partnership with Germany" для HoReCa"
Олена Луценко
11.15-11.25
Презентація грантової програми/ваучерів для підтримки МСП, які постраждали внаслідок пандемії Covid-19
Надія Лисецька
11.25-11.35
"Коцюбинський 220" соціальні ресторани - тренд чи необхідність"
Олена Павлова
11.35-13.00
Панельна дискусія "Тренди в HoReCa." Morning workshop
Надія Лисецька - модератор
Михайло Гросуляк
Валерій Сиверчук
Тарас Маселко
Андрій Тягун
Анна Діль
Інна Кривешко
Олександр Вешелені
13.00-14.00
Перерва
14:00 – 14:30
"Хайп- це не вихід"
Андрій Валовий
14:30 – 15:10
"Як зарядити команду ресторану на продажі"
Ольга Добровольська
15:10 – 15:40
"Секрети створення відомих франшиз ресторанного бізнесу"
Роман Кирилович
15:40 – 16:20
"Життя ресторану до, під час та після Ковід. Ресторація Шпігель - кращий ресторан української кухні"
Анна Діль
16:20 – 17:00
"!FEST від Криївки до холдингу емоцій"
Тарас Маселко
Презентація грантової програми/ваучерів для підтримки МСП, які постраждали внаслідок пандемії Covid-19
Надія Лисецька
Програма
Четвер, 5 серпня
10:00 – 11:00
Реєстрація учасників
11.05-11.15
"Можливості Програми "Fit for Partnership with Germany" для HoReCa"
11.15-11.25
Олена Луценко
11.25-11.35
"Коцюбинський 220" соціальні ресторани - тренд чи необхідність"
Панельна дискусія "Тренди в HoReCa." Morning workshop
Надія Лисецька - модератор
Михайло Гросуляк
Валерій Сиверчук
Тарас Маселко
Андрій Тягун
Анна Діль
Інна Кривешко
Олександр Вешелені

11.35-13.00
Олена Павлова
Перерва
13:00 – 14:00
14:00 – 14:30
"Хайп- це не вихід"
Андрій Валовий
14:30 – 15:10
"Як зарядити команду ресторану на продажі"
Ольга Добровольська
15:10 – 15:40
"Секрети створення відомих франшиз ресторанного бізнесу"
Роман Кирилович
15:40 – 16:20
" Життя ресторану до, під час та після Ковід. Ресторація Шпігель - кращий ресторан української кухні"
Анна Діль
16:20 – 17:00
"!FEST від Криївки до холдингу емоцій"
Тарас Маселко
11.00-11.05
Вітальне слово
Андрій Очеретний - заступник Вінницького міського голови
Провідні ресторатори, які зробили свої заклади відомими на всю Україну готові розкрити секрети успіху та найважливіші питання розвитку бізнесу
Лише один день концентрації «гарячої» інформації, під час якого ви детально дізнаєтеся про:
  • Виведення сервісу на новий якісний рівень
  • Створення атмосфери,
    в яку хочеться повертатися
  • Маркетинг для HoReCa
  • Формування команди професіоналів
  • Виведення сервісу на новий якісний рівень
  • Створення атмосфери,
    в яку хочеться повертатися
  • Маркетинг для HoReCa
  • Формування команди професіоналів
Бізнес форум HoReCa.ReStart
Захід організований Business People Club в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Made on
Tilda